Toimituskulut 5,95 eur – Suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa

Minttu Yrttisaippuat

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Minttu jaana haakana laitila

Minttu Yrttisaippuat-tuotteita, saippua- ja shampoopaloja, valmistaa Jaana Haakana-Laitila Pyhäjärven kauniissa maalaismaisemissa.

”Olen Jaana Haakana-Laitila Pyhäjärveltä. Minulla on pieni yhden hengen yritys Minttu Yrttisaippuat. Valmistan käsintehtyjä yrttisaippuoita ja shampoopaloja, puhtautta suoraan luonnosta! Ekologisuus on minulle tärkeää: tuotteeni ovat lisäaineettomia, vegaanisia ja kasvipohjaisia. Käyttämäni yrtit kerään Pyhäjärven puhtaasta luonnosta.
Kaikki sai alkunsa kolme vuotta sitten kun siskoni piti minulle pienen kurssin ja opetti saippuanteon saloja kädestäpitäen. Olen aina ollut “yrtti-ihminen” ja nyt aloin tutkia mitkä yrtit sopisivat kosmetiikkaan parhaiten. Niinhän se on, että ne kasvit jotka sopivat ihmiselle sisäisesti, ovat myös parhaita ulkoisesti iholle ja hiuksille. Olen valinnut tuotteisiini luonnon parhaita raaka-aineita, jotka hoitavat, hellivät ja ravitsevat ihoa ja hiuksia. Minttusaippuoissa ja –shampoissa on ihanan mesiangervon ja mahtavan nokkosen kaikki voima pienessä palassa!”

Pirkko Holopainen

Pirkko Holopainen

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko kuulla säännöllisesti terveyteen liittyvistä ajatuksista? Liity sisäpiiriin. No spam, pelkkää asiaa.