Toimituskulut 5,95 eur

Nomai

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
nomai logo

Nomai on suomalainen yritys, joka edistää naisterveyttä laadukkaiden kuukautistuotteiden ja lääketieteellisen osaamisen avulla. Yritystä pyörittävät sen perustajat, voimakaksikko gynekologi Nonna Heiskanen ja terveydenhoitaja Mari Kosunen.

Nomain arvot:
– Ekologisuus
– Suomalaisuus
– Naisterveyden parantaminen
– Kestävän kehityksen edistäminen
– Muovin käytön vähentäminen

Nonna Heiskanen:
Gynekologi, lääketieteen tohtori, dosentti Nonna Heiskanen on tehnyt pitkän uran naisterveyden parissa.
Nonna on työhistoriansa aikana työskennellyt Kuopion yliopistollisen sairaalan naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä sekä pitänyt gynekologin vastaanottoa yksityisillä klinikoilla. Tällä hetkellä Nonna ottaa potilaita vastaan Terveystalossa Kuopiossa.
Lääkärin työnsä lisäksi Nonna on ansioitunut tutkijana, erikoistumisaiheenaan synnytysopilliset komplikaatiot ja niiden syyt. Nonnalla on yhteensä 27 kansainvälistä tutkimusjulkaisua. Tutkimustyöstään Nonna on palkittu vuonna 2009 Suomen Gynekologiyhdistyksen Seth Wichmann -palkinnolla sekä vuonna 2011 Martti Hämäläisen palkinnolla.

Mari Kosunen:
Mari Kosunen valmistui sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi vuonna 1998. Lisäksi hänellä on terveydenhoitajan AMK-tutkinto vuodelta 2011. Terveydenhoitajan tutkinnon kautta Marilla on laaja osaaminen muun muassa kuukautis- ja seksuaalineuvontaan liittyvissä asioissa. Potilaita Mari on uransa aikana hoitanut Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko kuulla säännöllisesti terveyteen liittyvistä ajatuksista? Liity sisäpiiriin. No spam, pelkkää asiaa.