Toimituskulut 5,95 eur

OLO Nordic Pirkon TOP 5 -tuotteet

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ajattelin listata tähän tuotteita, joita käytän itse ja joihin olen erittäin tykästynyt. Ravintovalmentajana ja useamman vuoden luontaistuotealalla toimineena olen saanut tutustua ja oppia valtavasti siitä kuinka ja millaisella ravinnolla ja tuotteilla voin pitää hyvää huolta omasta ja muiden hyvinvoinnista. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahva peruspilari on ravinto. Lisäksi säännöllinen ja monipuolinen liikunta, riittävä lepo ja uni, mielen hyvinvointi, läheiset ja ystävät, merkityksellinen ja mielekäs työ/opiskelu täydentävät jokainen omalla tavallaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palettia.

Tässä TOP 5 -tuotteet, jotka löytyvät verkkokaupastamme….

 

1.VIHERJAUHEET

Kotimaisista villiyrteistä valmistetuissa viherjauheissa yhdistyy monta juttua, joita arvostan ja haluan suosia. Ensinnäkin yrttien huikea ravintorikkaus! On kertakaikkisen upeaa ja mykistävää, kuinka paljon ja erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita ym. yrtit sisältävät. Kotimaisista villiyrteistä valmistetut jauheet ja rouheet ovat myös puhdasta lähiruokaa, jota haluan ehdottomasti suosia. Lisäksi tuotteiden valmistajat ovat pienyrittäjiä, jotka valmistavat tuotteensa käsityönä pienissä erissä rakkaudella ja intohimolla. Arvostan!

Käytössäni on tällä hetkellä Väinön voimajauhe, joka sisältää kahdeksaa eri yrttiä: lehtikaali, nokkonen, voikukanlehti, persilja, väinönputki, maitohorsmanlehti, mustaherukanlehti sekä oregano.
Aikamoinen kombo. Viherjauhetta käytän jokapäiväiseen smoothie-annokseeni ja lisäksi maustan jauheella keittoja, pataruokia, kastikkeita ym.

Yrttiaika vainonvoima 01 050819

Suosikkeihini kuuluu myös Mesiheinän tuottama laadukas nokkosjauhe, joka on valmistettu villin nokkosen lehdistä eikä siihen ole käytetty mukaan nokkosen kuituista vartta. Vahvaa tavaraa pussin täydeltä!

Mesiheina nokkonen 01 130819

2. MARJAJAUHEET

Pidän kovasti marjoista. Loppukesästä pakkanen täyttyy mansikoista, mustikoista, herukoista, lakoista, puolukoista ja marja-aronioista. Niillä on hyvä talven tullen herkutella. Pakastettujen marjojen lisäksi käytän marjajauheita lähinnä  sellaisista marjoista, joita ei pakastimestamme löydy. Ruusunmarja-, karpalo- ja tyrnijauheet tuovat mukavaa vaihtelua marjaiseen makumaailmaan. Hyvin säilyvät marjajauheet pelastavat myös lopputalvesta, kun pakkanen alkaa ammottaa tyhjyyttä.

Mieliyrtti ruusunmarjajauhe 100g 01 210819

 

Mieliyrtti karpalojauhe 100g 01 210819

3. HUNAJAT

Hunaja kuuluu ehdottomasti TOP 5 listalleni. Lähituottajan omien mehiläisten lähiympäristöstä keräämä hunaja on kertakaikkisen upea tuote! Omasta keittiöstäni löytyy tällä hetkellä propolishunajaa. Propolis on mehiläisten valmistamaa kittivahaa ja sen sanotaan olevan luonnon oma antibiootti. Flunssa-aikana lusikallinen päivässä tätä hunajaa ei ole ollenkaan pöllömpi juttu. Toinen hunajasuosikkini on tattarihunaja. Sitä käytän mm. hiukan lämmitetystä leipäjuustosta ja mustikoista valmistetun annoksen maustamiseen.

hunajalahde tattari 150g 01 090819

 

 4. PALASSAIPPUAT JA -SHAMPOOT

Miten suuri merkitys onkaan sillä, millaisia kosmetiikkatuotteita käytämme. Iho on ihmisen suurin elin ja sitä kautta kehoomme imeytyy monia aineita, haitallisiakin. Tästä syystä luonnonkosmetiikan tuotteet, palasaippuat ja -shampoot, ovat löytäneet tiensä kylpyhuoneeseemme.

Toinen tärkeä peruste näiden tuotteiden käytölle on ympäristöystävällisyys. Saippua- ja shampoopalat kun ovat ekologisia, biologisesti hajoavia tuotteita, joista ei jää jäljelle tyhjiä muovipulloja. Lisäksi lähituottajan käsintehdyissä saippuoissa on jotenkin ihana aitouden tunne…

Minttu minttusaippua 01 060819

 

5.PYYKKIETIKKA

Liikkuvan ihmisen luottotuote pyykinpesussa! Pyykkietikkaa käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijaan. Pyykkietikka mm. vähentää vaatteiden sähköisyyttä, poistaa epämiellyttäviä hajuja, pehmentää pyykin ja pitää tekstiilien värit kirkkaina. Lisäksi pyykkietikka on ekologinen ja biohajoava. Huippua! Niinpä pyykkietikka on ollutkin meidän perheen käytössä jo useamman vuoden. Pyykkietikassa käytetään eteerisiä öljyjä, joilla tuotteeseen saadaan raikas tuoksu. Etikka itsessään ei ainakaan minun nenääni ole mikään kaikista miellyttävin tuoksu…

Fiini pyykkietikka piparminttu 01 130819
 

Tässäpä TOP 5 tuotteeni. Tosin olisin kyllä voinut listata vielä vaikka toisen mokoman lisääkin…

Kaikkea hyvää sinulle, pidetään huolta itsestä ja toisistamme!

-Pirkko-

Pirkko Holopainen

Pirkko Holopainen

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko kuulla säännöllisesti terveyteen liittyvistä ajatuksista? Liity sisäpiiriin. No spam, pelkkää asiaa.