Toimituskulut 5,95 eur

Saaren Taika

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
saarentaika logo

Saaren Taian Taikatehtaalla, Särkisalon saariston kauniissa maisemissa, valmistetaan tuotteita vielä samaan tapaan kuin ennen vanhaan. Vaikka saippuat valmistuvatkin hieman nykyaikaisemmalla kylmämenetelmällä, on niiden reseptien takana kunnioitus tuhansia vuosia vanhohin saippua-perinteisiin.

Tuotteet ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista tehtyjä voiteita, saippuoita, shampoita, voidedeodorantteja, pyykkietikoita, siivousaippuoita sekä löylytuoksuja. Saaren Taiassa kelpuutetaan raaka-aineiden toimittajaksi vain sellaiset toimittajat, joilla on sertifikaatti ekologisuudesta, eettisyydestä ja eläimillä testaamattomuudesta. Saaren Taika-tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Tuotteet ovat 100% biohajoavia, eli ne eivät kerry vesistöihin ja ole haitaksi ympäristölle. Ne ovat myös vaarattomia vesieliöille. Luonto ja luontoystävällisyys ovat Saaren Taialle tärkeitä asioita, niinpä tuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti.

Saaren Taika pyrkii käyttämään uudelleen lähes kaiken heille saapuvan pakkausmateriaalin. Kuljetukset toteutetaan mahdollisimman luontoystävällisesti. Tukeakseen lähialueen elinvoimaa ja työllisyyttä Saaren Taika käyttää aina, kun vain mahdollista, tuotteiden valmistuksessa kotimaisia materiaaleja ja tekee yhteistyötä lähialueen alihankkijoiden ja muiden yritysten kanssa.

Saaren Taika on mukana nettopositiivisuuden kasvattamisessa.
Nettopositiivisuus tarkoittaa sitä, että yritys pyrkii koko toiminnallaan aiheuttamaan enemmän hyvää kuin huonoa eli korvaukseksi kuluttamistaan luonnonvaroista yritys antaa luonnolle jotakin takaisin. Saaren Taika istuttaa puita.

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko säännöllisesti tuotetarjouksia ja tietoa tuotteista? Tilaa uutiskirje