Toimituskulut 5,95 eur

OLO Nordic idea

Pohjoismaissa maan antimia kuten kasveja ja marjoja on vuosisatojen ajan käytetty ihmisten hyvinvointiin! Oma kiinnostukseni kasvien voimaan heräsi jo 90-luvun puolivälissä Ruotsissa asuessani, kun isoäidin luontaislääkintäopit ja niihin liittyvät tarinat muistuivat vahvasti mieleeni. Lapsuudessani piharatamoa käärittiin haavojen päälle, tulehdusten ennaltaehkäisyyn syötiin puolukkaa tai karpaloa ja mustaherukkaa käytettiin vilustusoireiden lieventämiseen. Näitä ja monia muita perinteisinä rohtoinakin käytettyjä karun pohjolan kasvi- ja marjatuotteita on myynnissä verkkokaupassamme eri tuotteissa kuten jauheissa, uutteena, saippuoissa jne. Ja jos arvostat yrittäjyyttä, niin ostamalla valikoimamme tuotteita tuet samalla kotimaisia pientuottajia ja yrittäjiä. 

Tilaathan etusivun alareunasta uutiskirjeeni, jossa saat hyviä tarjouksia ja tietoa tuotteista. Kerron mielelläni tuotteista ja kaikesta niihin liittyvästä hyvinvoinnin näkökulmaa unohtamatta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen koska vain klikkaamalla viestin peruutuslinkkiä. 

PS. Seuraathan myös OLO Nordicin Instagram ja Facebook-tilejä

Sydämellisesti tervetuloa suomalaiseen OLO-Nordic kauppaan!

Verkkokaupan ylläpitäjä Anu:

 ” Kaiken kiireen ja hälyn keskellä olisi tärkeää kuunnella myös omaa hyvinvointia, tai ainakin yrittää etsiä polkua sen äärelle. Niitä polkuja on yhtä monta kuin ihmistäkin. Itse olen aina ollut kiinnostunut kasvien eheyttävästä voimasta ja käyttötavoista hyvinvoinnissa. Meillä pohjoismaissa on paljon kasvillista potentiaalia ja osaamista myös maailmalle vietäväksi. Olen opiskellut mm. aromaterapiaa eli kasvien eteerisiä öljyjä, joita käytetään hyvinvoinnin edistämisessä (Gävle Aroma Institut Ruotsi) ja olen käyttänyt erilaisia kasvituotteita hyvinvoinnissa jo vuosikymmenten ajan. Rentoudun koiran kanssa ulkoillessa, jooga- ym. ryhmäliikuntatunneilla, sekä erilaisissa taidetapahtumissa. Arvostan valtavasti pientuottajien työtä, puhtaita raaka-aineita ja eettistä liiketoimintaa. Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon edistämisen tulisikin tänä päivänä olla osa jokaisen yrityksen syvintä olemusta.

Katse eteenpäin 2022

Muuta: Helsingin Yliopistosta yleis- ja aikuiskasvatustieteen kandidaatin tutkinto. Sivuaineena Gerontologia, Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta.

Yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä pohjoismaisissa organisaatioissa.

Suosikki mietelauseeni: Puhu rohkeasti aiheista, joista sinulla on kohtuullinen käsitys. Muuten sen tekee joku, jolla ei ole.