Toimituskulu 5,95 eur  (40€ ostosta maksuton)

OLO Nordic idea

Pohjoismaissakin maan antimia, kuten kasveja ja marjoja on vuosisatojen ajan käytetty eri tavoin ihmisten hyvinvointiin. Oma kiinnostukseni kasvien voimaan heräsi jo 90-luvun puolivälissä Ruotsissa asuessani, kun isoäidin luontaislääkintäopit ja niihin liittyvät tarinat muistuivat vahvasti mieleeni. Lapsuudessani piharatamoa käärittiin haavojen päälle, tulehdusten ennaltaehkäisyyn syötiin puolukkaa tai karpaloa ja mustaherukkaa käytettiin vilustusoireiden lieventämiseen. Näitä ja monia muita perinteisinä rohtoinakin käytettyjä karun pohjolan kasvi- ja marjatuotteita on myynnissä verkkokaupassamme eri tuotteissa kuten marjajauheissa, saippuoissa, hunajassa, ihovoiteissa, pesuaineissa jne. Ostamalla puhtaita, käsintehtyjä tuotteitamme, -tuet samalla kotimaisia pientuottajia ja yrittäjiä. 

OLO-Nordic on suomalainen yritys, tervetuloa!

Verkkokaupan ylläpitäjä Anu:

 ” Olen aina ollut kiinnostunut kasvien eheyttävästä voimasta ja käyttötavoista. Meillä pohjoismaissa on paljon kasvillista potentiaalia ja osaamista myös maailmalle vietäväksi. Olen opiskellut mm. aromaterapeutiksi (Aroma Institutet Gävle, Ruotsi) ja tiedän kuinka kasvien eteerisiä öljyjä käytetään hyvinvoinnin edistämisessä ja olen käyttänyt niitä hyvinvoinnissa jo parin vuosikymmenen ajan. Arvostan valtavasti pienvalmistajien tekemää käsityötä, puhtaita raaka-aineita ja eettistä liiketoimintaa. Myymmekin vain kotimaisten pienyrittäjien vastuullisesti valmistamia, myrkyttömiä luonnontuotteita eri muodoissaan.

Katse eteenpäin 2022

Muuta: Yleis- ja aikuiskasvatustieteen kandidaatin tutkinto Helsingin Yliopistosta. Sivuaineena Gerontologia, Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. ATPO Aikuisten Taiteen peruskoulutus -kuvataide. Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaajakoulutus- Solution Focused Art®

Yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista pohjoismaisissa organisaatioissa.

Suosikki mietelauseeni: Puhu rohkeasti aiheista, joista sinulla on kohtuullinen käsitys. Muuten sen tekee joku, jolla ei ole.

Tilaathan etusivun alareunasta uutiskirjeeni, jossa saat hyviä tarjouksia ja tietoa uutuuksista jne. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen milloin vain klikkaamalla viestin peruutuslinkkiä. 

Seuraa myös OLO Nordicin Instagram ja Facebook-tilejä

OLO Nordic on turvallinen ja kotimainen yritys.