Toimituskulu 5,95 eur  (40€ ostosta maksuton)

OLO taide

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia

Kuvataide on yksi viestinnän muoto, jota kaikki voivat tehdä. Sinun ei tarvitse olla taiteellinen osallistuaksesi ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaukseen, riittää jos olet kiinnostunut kuvallisen ilmaisun välityksellä keskustelemaan omista ajatuksistasi.  Kuvia ei arvioida, arvostella, tulkita tai katsota taideteoksina.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapian ohjauksessa etsit omia voimavarojasi ja itsetuntemuksesi lisääntyy.  Sinua tuetaan käsittelemään valitsemaasi asiaa tai aihetta ja teet valitsemillasi taidevälineillä (vesiväri, liitu, hiili, tussit jne.) kuvan, jota tehdessä ilmaistaan omia tunteita ja ajatuksia. Tehty kuva toimii keskustelumme välineenä.

Ensimmäisellä tapaamisella luodaan yhdessä tavoite ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaukselle. Tapaamisia voi olla vain yksi, tai voidaan sopia niin monta kuin haluat, tarpeesi mukaan. Keskustelun jälkeen tehdään hiljaista taidetyöskentelyä, käsiteltävän aiheen mukaisesti. Tämän jälkeen keskustellaan tekemäsi kuvan avulla ratkaisukeskeisesti ja voimavaralähtöisesti. Teemme myös pienen rentoutushetken joko käynnin alussa ja/tai lopuksi.

Huom! Tutustumiskeskustelu 20-30 min on ilmainen, jolloin voidaan katsoa sopisiko ratkaisukeskeinen taideterapian ohjaus tarpeisiisi. Sinun ei tarvitse osata, tai tietää mitään osallistuaksesi, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Luottamuksellisiin yksilöohjauksiin voi varata aikoja [email protected] Hinta yksilöohjauksille 69e /1 t. Teen taideterapian ohjauksia Lahdessa Mariankatu 25, sekä asiakkaan luono (pienryhmät myös) Lahden alueella. Kysy lisää!

Lahjakortteja on myynnissä myös kuvataideterapian ohjauksiin.

OLO Nordic

– Luonnollista hyvinvointia  –

/ Anu Jansson, Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaaja