Toimituskulut 5,95 eur – Suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa

Yrttiaika

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
yrttiaika logo

Viisi yrittäjää, yksi yhteinen unelma: Säilöä arktisen alueen kasvien vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit herkullisiksi ja terveellisiksi luonnontuotteiksi.

Muistatko vielä lapsuuden värikkäät kukkakedot? Piharatamon hoitavan kosketuksen tai aurinkoiset kehäkukat? Jos äidin ryytimaan herkulliset yrtit, purjot, valkosipulit ja teeainekset yhä kutkuttavat makunystyröitäsi, jos pelkkä ajatus yrttisestä kala-ateriasta saa veden herahtamaan kielellesi, tunnet samoin kuin Yrttiajan perustajat. Mikä syntyi lapsen rakkaudesta luontoon, on jalostunut aikuisuudessa kehoa helliviksi ja makunystyröitä hiveleviksi Yrttiajan tuotteiksi viiden yrittäjänaisen vahvan osaamisen ja taidon myötä.

Yrttiaika tuotteet ovat valmistettu käsin, pienissä erissä, parhaista raaka-aineista, käyttäen vain kotimaisia yrttejä. Yrttiajan tuotteet ovat omasta ja eläinten hyvinvoinnista huolehtivien kuluttajien valinta. Yrttiajan valikoimasta löytyy yrteistä valmistettuja elintarvikkeita, luonnonkosmetiikkaa sekä tuotteita eläimille.

Pirkko Holopainen

Pirkko Holopainen

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko kuulla säännöllisesti terveyteen liittyvistä ajatuksista? Liity sisäpiiriin. No spam, pelkkää asiaa.