Toimituskulu 5,95 eur  (40€ ostosta maksuton)

Tietoa meistä

OLO Nordic

OLO Nordic

Tietoa meistä

OLO Nordic on kotimainen, laadukkaiden hyvinvointituotteiden verkkokauppa, jolla on Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki takeena kotimaisuudesta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat puhtaat, pohjoismaiset luonnontuotteet, kuten marjajauheet ja hunaja, ekologiset saippuat ja myrkyttömät puhdistusaineet ja lahjapakkaukset.

Valikoimamme tuotteet ovat kotimaisten yrittäjien valmistamia. Ostaessasi verkkokaupastamme tuet aina suomalaista yrittäjyyttä. Kierrätämme pakkausmateriaaleja pakkausjätteen vähentämiseksi, joten tilauksesi ei välttämättä aina saavu samanlaisessa laatikossa. 

Haluamme tarjota Sinulle hyvinvointia tukevien tuotteiden lisäksi myös vinkkejä terveytesi vahvistustamiseksi, joten liity someseuraajaksemme, tai tilaa uutiskirjeemme etusivun alareunasta. Uutiskirjeen voi halutessaan helposti perua sen alaraunasta ” Peruuta tilaus” -kohdasta.

Hoidamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti. Voit aina kääntyä puoleemme, kun sinulla on kysyttävää. Sydämellisesti tervetuloa OLO-Nordic verkkokauppaan!

** OLO Nordic arvot **

Luonnonmukaisuus, laatu ja ihmisten välinen yhdenvertaisuus.

Arvot ohjaavat ihmisiä liiketoiminnassa, koska arvot toteutuvat vasta tekojen kautta.  Tuotevalmistajamme valmistavat tuotteensa ympäristöä kunnioittaen ja pyrimme jatkuvasti kiinnittämään huomiota kestävään kehitykseen toiminnoissamme. On selvää, että kestävän kehityksen työssä kukaan ei ole täysin valmis. Mekin pyrimme seuraamaan ja arvioimaan niin omaa kuin yhteistyökumppaneidenkin toimintaa jatkuvasti ja sen myötä teemme huomattuja muutoksia. Haluamme kuitenkin tukea pientuottajia ja teemme yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka jakavat arvomaailmamme. Otamme mielellämme vinkkejä vastaan, jos mielestäsi jossakin asiassa olisi parannettavaa [email protected]

Meille on erittäin tärkeää, että kohtelemme kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti ja kohtaamme jokaisen arvostettuna, omana itsenään. Toimimme myös aina kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan ja heidän yksityisyyden suojaansa kunnioittaen.