Toimituskulu 5,95 eur  (40€ ostosta maksuton)

Tietoa meistä

OLO Nordic

OLO Nordic

Tietoa meistä

OLO Nordic on kotimainen, laadukkaiden hyvinvointituotteiden verkkokauppa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat puhtaat, pohjoismaiset luonnontuotteet, kuten luomulaatuiset marja-, metsä- ja yrttituotteet, ekologiset saippuat ja myrkyttömät puhdistusaineet ja lahjapakkaukset.

Monet ekologisia luontaistuotteita myyvät yritykset tuovat tuotteensa kuitenkin muualta. Meidän valikoimamme tuotteet ovat suomalaisten pienyrittäjien valmistamia. Ostaessasi verkkokaupastamme tuet siis pienyrittäjiä ja valmistajia suurten ketjujen sijaan. Kierrätämme pakkausmateriaaleja pakkausjätteen vähentämiseksi, joten tilauksesi ei välttämättä aina saavu samanlaisessa laatikossa. 

Haluamme tarjota Sinulle hyvinvointia tukevien tuotteiden lisäksi myös vinkkejä hyvinvoivaan oloon ja terveytesi vahvistukseksi, joten liity someseuraajaksemme, tai tilaa uutiskirjeemme etusivun alareunasta

Hoidamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti. Voit aina kääntyä puoleemme, kun sinulla on kysyttävää. Sydämellisesti tervetuloa OLO-Nordic verkkokauppaan!

** OLO Nordic arvot **

Luonnonmukaisuus, laatu ja ihmisten välinen yhdenvertaisuus.

Arvot eivät niinkään ohjaa liiketoimintaa, vaan ihmisiä liiketoiminnassa, koska arvot toteutuvat vasta tekojen kautta.  Me tiedämme tuotevalmistajiemme toimintatavat, jossa valmistetaan puhtaita luonnontuotteita ympäristöä kunnioittaen ja pyrimme jatkuvasti kiinnittämään huomiota kestävään kehitykseen toiminnoissamme. On selvää, että kestävän kehityksen työssä kukaan ei ole täysin valmis. Mekin pyrimme seuraamaan ja arvioimaan niin omaa kuin yhteistyökumppaneidenkin toimintaa jatkuvasti. Haluamme kuitenkin tukea pientuottajia ja teemme yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka jakavat arvomaailmamme.

Toimivassa työyhteisössä kaikki ovat ihmisinä ja yksilöinä tasa-arvoisia.

Toimimme myös aina kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan ja heidän yksityisyyden suojaansa kunnioittaen.