Toimituskulu 5,95 eur  (40€ ostosta maksuton)

Palashampoon käyttö hiustenpesussa

Luonnollisista raaka-aineista valmistettu shampoopala pesee hiukset luonnollisen puhtaiksi ilman hiuspohjaa kuivattavia synteettisiä tensidejä. Luonnonkosmetiikan shampoopaloissa raaka-aineina käytetään mm. erilaisia kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Shampoopala on ekologinen vaihtoehto biohajoavan koostumuksensa ansiosta eikä siitä jää jäljelle tyhjää muovipulloa. Nesteetön pala on kätevä ottaa matkalle mukaan!

Palashampoon käyttö

  • Kastele hiukset lämpimällä vedellä.
  • Pyörittele shampoopalaa käsien välissä ja hiero vaahto hiuksiin tai hiero palaa suoraan hiuksiin ja vaahdota.
  • Pese ja huuhtele hiukset normaalisti.
  • Lopuksi huuhtele shampoopala vedellä.

Pidä shampoopala puhtaana ja anna sen kuivua kunnolla käyttökertojen välillä. Säilytä palaa sellaisella alustalla tai pussissa, jossa se pääsee hyvin kuivumaan. Näin saat shampoopalasta iloa pidemmäksi aikaa.

Shampoopalaan siirryttäessä hiukset saattavat alkuun tuntua pesun jälkeen tahmaisilta/rasvaisilta. Käsitellyissä hiuksissa tätä esiintyy yleensä useammin. Mahdollisen tahmaisuuden vähentämiseksi hiukset voi huuhdella omenaviinietikka-vesi seoksella (noin 2-3rkl omenaviinietikka ja 2dl vettä) tai sitruuna-vesi seoksella, jotta hiussuomu sulkeutuu. Hiukset saattavat pesun jälkeen olla myös takkuisemmat. Noin 1-10 pesukerran jälkeen tilanne helpottaa ja hiukset alkavat näyttämään kiiltävämmiltä ja eloisammilta. Monilla myös hiusten latvojen kunto paranee. Kun hiukset ja päänahka ovat tottuneet shampoopalaan, saattaa hiusten pesutarve vähentyä. Tosin pesutarpeeseen vaikuttaa myös käytettyjen muotoilutuotteiden määrä. Lisäksi muotoilutuotteet ja hiuslakka sisältävät usein esim. silikonia, joka saattaa vaatia vahvempia pesuaineita.

EHDOTUKSIA SHAMPOOPALASTA

Luonnonkosmetiikan kotimaisista palashampoista löytyy eri käyttötarkoituksiin sopivia vaihtoehtoja esim.

Villityrtit & teepuu palashampoo rasvoittuvalle hiukselle ja päänahalle, joka vaatii pesua 1-3 päivän välein. Valmistaja Tundra Natural.

Rosmariini-Piparminttu shampoopala. Fiini Naturally shampoopala sisältää rosmariinin eteeristä öljyä sekä virkistävää ja stimuloivaa piparmintun eteeristä öljyä. Runsaasti vaahtoava shampoopala pesee hiukset hellävaraisesti puhtaaksi ja antaa hiuksillesi eloa, kiiltoa sekä ilmavuutta.

 

Käsintehty kotimainen saippua-alusta, 3 eri väriä. Keraaminen alusta on kostuessaan kestävämpi valinta vrt. useimmat puiset saippua-alustat. Korkeapolttoinen kivisavi kestää myös astianpesukoneessa pesun.

Mitä ajatuksia artikkeli sinussa herätti?

Haluatko säännöllisesti tuotetarjouksia ja tietoa tuotteista? Tilaa uutiskirje